TCT

verificari pramPartenerul nostru TCT LIGHTNING PROTECTION cu sediul în Canada, este cunoscută ca fiind una dintre cele mai importante companii în producția sistemelor active de protecție la trăsnet de pe continentul nord-american.

Capacitățile tehnologice de ultimă generație și angajarea neîntreruptă în realizarea de produse inovative, stabilesc noi standarde de siguranță privind protecția la trăsnet. TCT LIGHTNING PROTECTION produce o gamă largă de produse pentru sistemele de protecție la trăsnet și sistemele de împământare, în conformitate cu cele mai relevante standarde europene și nord-americane în domeniu. Acesta este și motivul pentru care produsele TCT LIGHTNING PROTECTION sunt preferate de multe companii în proiecte internaționale din domeniul energiei, telecomunicații, petrol și gaze, industria chimică, aviație, etc.

Având în noi un partener de încredere, TCT LIGHTNING PROTECTION intră și pe piața din România, furnizând produse de calitate nord-americană la prețuri competitive și accesibile pieței din România.

Principalele produse furnizate
verificari pram sisteme active de protecție la trăsnet: paratrăsnete cu dispozitiv de amorsare ARCHANGEL și JAVELIN;
verificari pram sisteme convenționale de protecție la trăsnet;
verificari pram sisteme de împământare: țăruși, platbandă, aditivi pentru sol, etc.;
verificari pram conductoare de coborâre; 
verificari pram accesorii montaj;
verificari pram sudură exotermică.

Contactați-ne

  • Adresa: Splaiul Unirii nr. 16, Muntenia Bussiness Center, Etaj 8
  • Telefon: 0723.361.107 
  • E-mail:office@electricalc.ro
Fii în lista noastră!

Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING. Proiect implementat de PACT-TECH.