Despre noi

DESPRE NOI

Cine suntem

ALC ELECTRICAL TESTING este o companie de inginerie electrică specializată în domeniul protecției la trăsnet, dar și în inspecția, verificarea și testarea periodică a instalațiilor și echipamentelor electrice.

Ce ne dorim

Obiectivul nostru pe termen scurt, este de a deveni o companie de referință în domeniul furnizării de sisteme de protecție la trăsnet, cu un accent deosebit pe furnizarea de produse de cea mai bună calitate pentru piața din România.

Asigurarea calității

Lucrăm în conformitate cu standardul ISO 9001: 2015 pentru asigurarea calității serviciilor și produselor noastre, asigurându-vă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde posibile. Produsele noastre sunt dezvoltate astfel încât să ofere ușurința în utilizare și adaptabilitate completă. Dimensiunea internațională a partenerului nostru TCT LIGHTNING PROTECTION din Canada, validează calitatea produselor noastre.
Calitatea și tehnologia înglobată în sistemele noastre de protecție la trăsnet ARCHANGEL și JAVELINE, cumulată cu o bună proiectare și un montaj corect, vă garantează condiții de siguranță de lungă durată.

Angajamentul față de client

Nevoia de securitate împotriva trăsnetelor crește o dată cu numărul de construcții, dar și complexitatea instalațiilor și echipamentelor din acestea. Cerere pentru securitate este tot mai importantă, iar siguranța oferită de un sistem performant de protecție la trăsnet trebuie susținutǎ la rândul ei de progresul științei și al tehnologiei.

Experiența noastră acumulată în miile de instalații testate, ne-a ajutat să alem cele mai performante și eficiente sisteme de protecție și sǎ oferim un produs competitiv atât din punct de vedere al prețului cât și al eficienței protecției.

Ne angajăm să oferim produse și servicii excepționale clienților noștri, prin: specialiști și soluții în protecția la trăsnet și nu în ultimul rând, prețuri competitive.

Prin ce ne diferențiem
- furnizarea de sisteme de paratrăsnet performante, produse și testate pe piața nord americană;
- instruirea și siguranță;
- operativitate;
- profesionalism;
- adaptabilitate indiferent de proiect.

PRODUSELE NOASTRE

 Pentru solicitarea unei oferte completează formularul din pagina contact și îți vom răspunde în scurt timp!

Contactați-ne

  • Adresa: Splaiul Unirii nr. 16, Muntenia Bussiness Center, Etaj 8
  • Telefon: 0723.361.107 
  • E-mail:office@electricalc.ro
Fii în lista noastră!

Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING. Proiect implementat de PACT-TECH.